UITNODIGING: 16 mei info-avond over FH in UMC Utrecht

14 mei 2018

Op 16 mei aanstaande is er een informatieavond over Familiaire Hypercholesterolemie (FH) met als thema ‘Bescherm je ErFHgoed’. Deze informatieavond wordt georganiseerd door de afdeling Vasculaire Geneeskunde van het UMC Utrecht, in samenwerking met de stichting LEEFH.

UMC Utrecht LEEFH 16 mei 2018

 

Locatie: UMC Utrecht
Datum: 16 mei 2018
Tijd: 18.30 – 21.30 uur

U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen met uw naam en het aantal personen naar mevrouw Pinas, M.S.Pinas@umcutrecht.nl. Tijdens de bijeenkomst informeren we u over erfelijk hoog cholesterol, vaststellen van FH, en de behandeling. Ook gaan we in op het belang van wel of niet testen op FH, hoe je met FH kunt omgaan en hulp bij het informeren van uw familie. Het team van het UMC Utrecht zal u ook de gelegenheid geven om vragen over FH beantwoorden.

tags: ,

Stichting LEEFH
Postbus 22574
1100 DB Amsterdam