Eerste nieuwsbrief voor regionale LEEFH centra

16 september 2019

LEEFH viert dit jaar haar 5-jarig jubileum. Inmiddels zijn er bijna 25 regionale LEEFH centra in Nederland en daar zijn we meer dan trots op. Met elkaar vragen we aandacht voor FH en sporen we families met FH op.

Deze nieuwsbrief is speciaal voor jou als zorgprofessional van de regionale LEEFH centra, we zullen je drie à vier keer per jaar op de hoogte houden van wetenschappelijke ontwikkelingen. Daarnaast willen we met deze nieuwsbrief ons gezamenlijk doel nog eens onderstrepen en successen met elkaar delen. De eerste nieuwsbrief staat in het teken van de meest recente ontwikkelingen.

In de volgende nieuwsbrieven zullen we u informeren over de laatste stand van zaken op wetenschappelijk gebied en alles wat met (familie) opsporing en behandeling van FH te maken heeft. Ook zullen we in iedere uitgave een LEEFH centrum ‘in the picture’ zetten, als voorbeeld en inspiratie voor anderen. Heb je zelf een interessant item dat je wilt delen via de nieuwsbrief? Mail ons op info@leefh.nl.

Stichting LEEFH
Postbus 22574
1100 DB Amsterdam