Nieuwe directeur LEEFH per 1 november 2019

16 september 2019

Vanaf 1 november 2019 ben ik gestart als opvolger van Manon Houter als directeur van Stichting LEEFH.  Samen met medisch directeur Erik Stroes en het team van LEEFH gaat Dennis zich inzetten voor alle LEEFH centra en opsporing van FH in Nederland. Dennis stelt zichzelf even voor.

Dennis Boor

Met mijn vrouw en vier kinderen woon ik in Apeldoorn. In mijn vrije tijd houd ik van hardlopen, wandelen in de natuur, lezen, chi kung en ben ik voetbaltrainer & coach bij mijn zonen. Na mijn studie economie en werk in de financiële wereld heb ik de afgelopen 11 jaar ervaring in de zorg opgebouwd bij het AMC en bij de Dimence Groep. Bij het AMC heb ik diverse bedrijfskundige en duaal leidinggevende functies gehad bij het kinderziekenhuis en op de polikliniek. Bij de Dimence Groep, een GGZ instelling, was ik tot 1 november 2019 werkzaam als manager Financiën.
Wat me aanspreekt is dat Stichting LEEFH een compacte organisatie is met betrokken partners zoals de LEEFH centra. Door samen te werken met alle betrokken partijen ga ik de uitdaging aan om zoveel mogelijk mensen met FH op te sporen in Nederland, zodat zij aan gezondheid gaan winnen. In mijn directe omgeving heb ik ervaren hoe ingrijpend de gevolgen van hart- en vaatziekten zijn en het is waardevol voor mij aan de preventie bij te dragen. Samen met het LEEFH centra werken we aan een bredere bekendheid van FH, op een creatieve manier en met de middelen die er zijn. 

Stichting LEEFH
Postbus 22574
1100 DB Amsterdam