FH Awarenessdag 2021. Unieke fotoreportage over FH! Help mee!

23 september 2021

Het is internationale FH Awarenessdag op 24 september. Familiaire Hypercholesterolemie (‘FH’), oftewel erfelijk verhoogd cholesterol, veroorzaakt een hoger risico op hart- & vaatziekten en vroeg overlijden. Eerder is een fotoserie gemaakt gericht op de lichamelijke kenmerken van FH.

Dezelfde fotografe maakt nu een nieuwe serie gericht op de ervaringen van families met het familieonderzoek. In de foto’s zie je dat familieonderzoek over meerdere generaties gaat. Inmiddels hebben al 5 families meegedaan. Door het delen van deze foto’s plus de ervaringen willen we andere families helpen bij hun familieonderzoek.

Help mee!

Willen jij en je familie ook meehelpen aan de fotoserie ten behoeve van FH familieonderzoek? Stuur dan een bericht naar info@leefh.nl. Een bijkomend voordeel is dat jullie mooie professionele familiefoto’s ontvangen.

Familiefoto Familiaire Hypercholesterolemie (FH) door Kaagvrouw

 

 

Stichting LEEFH
Postbus 22574
1100 DB Amsterdam