LEEFH aanwezig op Milan Summer Festival 2024

24 juni 2024

Samen voor gezondheid: LEEFH is aanwezig op Milan Summer Festival 2024 Op 2, 3 en 4 augustus 2024 is het grootste Hindoestaanse festival van Nederland: het Milan Summer Festival in het Zuiderpark van Den Haag. We zijn trots om deel uit te maken van het gezondheidsplein op dit festival, waar we samen met diverse zorgaanbieders staan.

Fazil Alidjan, internist HagaZiekenhuis Zoetermeer licht toe: “Samen met de Hartstichting en stichting LEEFH staan wij klaar om festivalgangers te screenen op suikerziekte, hoge bloeddruk, cholesterol en overgewicht. We delen informatie over gezonde levensstijlkeuzes en medische onderwerpen zoals verschillende aandoeningen, behandelingen en medicatie, en bieden persoonlijk advies voor verbeterde gezondheid. Laten we samen werken aan bewustwording en preventie, omdat gezondheid begint bij jezelf!”

Dit jaar staat het festival in het teken van zijn 40-jarig bestaan, met speciale aandacht voor de gezondheid en levensstijl van de Hindoestaanse gemeenschap. Uit onderzoek blijkt namelijk dat deze groep een verhoogd risico heeft op hart- en vaatziekten.

Lees meer over het Milan Summer Festival op de website.

Stichting LEEFH
Postbus 22574
1100 DB Amsterdam